Over ons

Storm Visual Solutions high speed filming

Man achter Storm Visual Solutions: René van Manen.

Brengt in 2009 alle kennis en ervaring samen in Storm Visual Solutions, maar vooral zijn dromen, passies & talenten.

Storm_Visual_Solutions+ Rene_van_Manen

Historie

René start na een technisch-creatieve reclameopleiding in de retail. Eerst als verkoper en manager in een winkel, later als accountmanager en labelmanager voor een fabrikant. Zijn droom om een eigen bedrijf te starten verwezenlijkt hij met de overname van een herenmodebedrijf; een jaar later komt er een vrouwenmodebedrijf bij.

In 2001 komt René bij Suitsupply, waar hij diverse posities bekleedt: quality manager, general manager retail operations, sales director en uiteindelijk als verantwoordelijke voor de buitenlandse expansie. Naast de dagelijkse werkzaamheden studeerde René in de avonduren bedrijfskunde aan de HES in Amsterdam, maar hij blijft de uitvoerende praktijkman.

 

Nu

Storm Visual Solutions was in 2009 één van de eersten die met drones filmde en hij won daarmee een nationale prijs. ,,Hetzelfde doen we nu met de gespecialiseerde apparatuur op de auto, waarmee we op hoge snelheden gestabiliseerde shots maken. Dat kunnen we als één van de weinigen in Nederland en passen dit onder meer toe in de rallysport.’’

 

Storm Visual Solutions + High speed filming

 

Storm_Visual_Solutions+Carmount+Auto_camera


Storm Visual Solutions is sterk groeiend in filmproducties en concepten. Storm Visual Solutions maakt verbindingen met nieuwe, jonge en verfrissende bedrijven en haalt daarmee expertise en nieuwe ontwikkelingen op ieder vlak binnen de muren van het bedrijf. "Samenwerken is vermenigvuldigen"

Storm Visual Solutions is klaar voor de toekomst waar video content het belangrijkste marketingtool is.

 

Storm_Visual_Solutions+ Soenil_Bahadoer

Creating Beautifull Things...

Wij bereiken onze doelen door "verder te gaan waar anderen stoppen"

Klanten