Studio
Home / Activiteiten / Studio

Storm RAW Studios

Op zoek naar een perfecte omgeving voor perfecte foto’s en video’s? Storm Visual Solutions heeft de ruimte waarvan elke fotograaf en cameraman droomt: de gloednieuwe Storm RAW Studios.

Storm_RAW_Studios_Nunspeet+fotostudio+filmstudio+lamborghini

Eggshell studio

In juni 2022 openden we in Nunspeet de deuren van onze eeggshell- en cyclorama-studio, ook wel een infinity-studio genoemd. Dit is een witte, zwarte en chroma key studio waarin de vloer doorloopt in de muur. Uniek bij ons is dat de ronding ook doorloopt in het plafond. Met de juiste belichting kun je het onderwerp laten ‘zweven’. Ideaal voor productfotografie en productvideo’s. Maar het is ook mogelijk een decor in de studio te bouwen, voor bijvoorbeeld portretfotografie, explainer videos of een webinar.

Onze studio vloer is 12 meter breed, 7 meter diep en 4,5 meter hoog met een vloeroppervlakte van 84 vierkante meter. Genoeg ruimte dus, voor een indrukwekkende fotoshoot of spectaculaire filmopnames.

Storm_RAW_Studios+fotostudio+filmstudio+profoto

Volledig verzorgde productie

Beschik je niet over eigen flitslicht of filmlicht? Geen probleem: bij Storm RAW Studios heb je altijd de juiste belichting bij de hand. We verhuren professionele apparatuur van Profoto en Nanlite. Ook voorzien we je graag van een goede visagist en een heerlijke lunch. We regelen alles zodat jij je kunt concentreren op je werk: het maken van de gaafste beelden in onze cycloramastudio.

Profoto_plus_Lichtset+Storm_RAW_Studios

 

Bij Storm Visual Solutions hebben we de beste fotograaf en cameraman gewoon in huis. Dus ook als je een volledig verzorgde productie wilt, inclusief cameraman of fotograaf, zit je bij Storm RAW Studios goed.

Storm_RAW_Studios+fotostudio+filmstudio+portret_fotografie

 

Meer informatie?

Onze cyclorama-studio is per dag, per dagdeel en zelfs per uur te boeken. En dat centraal in Nederland, op 2 minuten rijden van de A28, afslag Nunspeet-Oost.

Klinkt perfect toch? Dat is het ook. Zelfs de prijzen. Kijk voor meer informatie op de website van Storm RAW Studios. Daar kun je ook gemakkelijk en snel je fotoshoot of filmopnames inplannen.

Heb je grootse ideeën? Voor ons is niets onmogelijk. Neem gerust contact info@stormrawstudios.com met ons op, we denken graag met je mee.

 

Klik hier voor een video van de Storm RAW Studios.

Storm_RAW_Studios_Nunspeet

terug naar activiteiten