Cinematography
Home / Activiteiten / Cinematography

Film producties

Laat zien wie u bent, waar uw bedrijf voor staat. Maak indruk op de bezoekers van uw website met een (korte) bedrijfsfilm of promo. Laat de bedrijfsvoering zien, de werkprocessen, het product, of gewoon het feit dat er hard gewerkt wordt. Een filmpje op de site trekt nog steeds de meeste bezoekers: het is de dynamiek die fascineert. 

 

De Kracht van Storytelling

Duizende jaren geleden werden al verhalen rond een kampvuur verteld en tegenwoordig worden nog steeds mooie verhalen bij een kampvuur verteld. Storytelling is de vorm waarin mensen van nature communiceren. Overtuigend en vooral inspirerend uw verhaal vertellen zal u helpen uw doel te bereiken.


Videocontent is de belangrijkste marketingtool op dit moment en zal komende jaren enorm stijgen. Youtube is op dit moment de 2e grootste zoekmachine ter wereld en ook voor de Googleranking erg belangrijk.

Storm Visual Solutions maakt een ijzersterke vertolking van de boodschap naar videocontent.  

Storm Visual Solutions produceert ook uitbreide imagofilms en TV producties.

Onze specialisatie: cinematography, emotie, sfeer, macro opnames of airshots met drone.

White list: Storm Visual Solutions staat op een "white list" en kan voor u bij Youtube een video plaatsen die zonder reclame wordt weergegeven.

We beginnen met een goed gesprek, bedenken (samen) het concept en koppelen er een script aan. De bedrijfsfilm moet immers passen bij de identiteit van uw bedrijf.
Nu pas gaan we filmen. Doelgericht en resultaatgericht. Waarbij de creativiteit stilzwijgend door het hele proces loopt. En dát zie je later terug.

Kijk bij portfolio voor een impressie of klik hier voor de 2018 showreel,  2013 showreel en de 2015 showreel

Prijzen;

Ieder project wordt apart berekend op basis van wensen en benodigdheden. Vooraf wordt een "fix price" geoffreerd.Vraag een offerte aan voor een combinatieprijs.

Storm-Solutions+Storm-Productions+Rene-van-Manen+Bedrijfsfilm+Cinematography+Aerial-filming+Drone+Filming+cinematography+Bedrijfsfilm+Corporate-film+NunspeetVideo-content

terug naar activiteiten