Cinematography
Home / Activiteiten / Cinematography

Film producties

Laat zien wie u bent, waar uw bedrijf voor staat. Maak indruk op de bezoekers van uw website met een (korte) bedrijfsfilm of promo. Laat de bedrijfsvoering zien, de werkprocessen, het product, of gewoon het feit dat er hard gewerkt wordt. Een video op de site trekt nog steeds de meeste bezoekers: het is de dynamiek die fascineert. 

 

De Kracht van Storytelling

Storytelling is de vorm waarin mensen van nature communiceren. Al duizend jaar vertelt men rond het kampvuur spannende verhalen aan elkaar. Als je iets kunt overbrengen met emotie, dan blijft het hangen. Door middel van storytelling en daarbij een bepaalde emotie aan de film toe te voegen vertelt Storm Visual Solutions het unieke verhaal van een bedrijf. ,,Als wij ingrediënten voor een maaltijd promoten, laten we niet sec het product zien, maar filmen wij de emotie van het gerecht, waardoor iedereen trek krijgt om het op te eten.’’

Een ander voorbeeld: ,,Een film over een klassieke auto gaat niet over de specificaties van het model, maar over de emotie: een film die laat zien hoeveel plezier je met deze auto beleeft.’’

Overtuigend en vooral inspirerend uw verhaal vertellen zal u helpen uw doel te bereiken.


Storm_Visual_Solutions+camera+Rene_van_Manen


Videocontent is de belangrijkste marketingtool op dit moment en zal komende jaren enorm stijgen. Youtube is op dit moment de 2e grootste zoekmachine ter wereld en ook voor de Googleranking erg belangrijk.

Storm Visual Solutions maakt een ijzersterke vertolking van de boodschap naar videocontent.  

We beginnen met een goed gesprek, bedenken (samen) het concept en koppelen er een script aan. De bedrijfsfilm moet immers passen bij de identiteit van uw bedrijf.

Nu pas gaan we filmen. Doelgericht en resultaatgericht. Waarbij de creativiteit stilzwijgend door het hele proces loopt. En dát zie je later terug.

Kijk bij portfolio voor een impressie of klik hier voor de 2019 showreel 2020 showreel


Prijzen;

Ieder project wordt apart berekend op basis van wensen en benodigdheden. Vooraf wordt een "fixed price" geoffreerd.

 Vraag een offerte aan voor een combinatieprijs.


Storm_Visual_Solutions+bedrijfsfilm

terug naar activiteiten